Om oss

Jag som leder Byggoptimering heter Joakim Mårtensson och är en analytisk, social och utåtriktad person som brinner för byggprojekt av alla dess storlekar. Beräkningar är ett favoritområde. Arbetat som byggnadskonstruktör sedan examen på Gävle Högskola, 2012.


Jag har arbetserfarenhet från några av de största konsultfirmorna som finns innan jag bestämde mig för att starta eget. Innan konsulttiden har jag erfarenhet som snickare med diverse inredningar och grövre snickerier, så har även foten i verkstaden så att säga. Mitt mål är att kunna ge unika lösningar till er som slutkund, optimerat efter era önskemål och behov. Upplever att privatpersoner och mindre beställare har svårt att få bra konsultation vid behov, eftersom merparten av de större konsultföretagen inte arbetar mot privatpersoner och mindre byggföretag. Vår ambition är därför att finnas där som stöd, för alla som behöver hjälp på ett eller annat sätt. Gärna från ett tidigt skede och genom hela byggprocessen.
Vi jobbar i ritprogram som Revit, Archicad och Autocad. Beräkningsprogrammen vi använder oss av är från leverantören Strusoft, där vi använder deras program Frame och FemDesign. Utöver det gör vi även mindre beräkningar i Excel samt Blockpad. Med dessa verktyg tror vi att vi kan optimera byggprojekt åt våra kunder med de mesta behov.

Vi har erfarenhet att bedriva konsultation via distans med Teams, skype, TeamViewer m. fl., så tveka inte att kontakta oss även om avstånden tycks långa så ska vi nog kunna hitta en optimerad lösning som passar just ert behov.


Kontakta oss »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK