Vattenskada

Vattenskada

Vattenskada i huset?

Med rådande tillstånd i Gävle efter de stora vattenmassor som nyligen svept in, vill vi på Byggoptimering vara med och hjälpa er som är i behov av konsultation.

Att ringa och ställa några frågor kostar ingenting.

Om Byggoptimering
Vi är byggnadsingenjörer med passion för optimering.
Med mer än 10 års erfarenhet i byggbranschen, inte bara teoretiskt men även praktiskt så tror vi att vi är ett perfekt komplement till ert projekt, litet som stort. Behöver ni hjälp med ombyggnad och ändring eller rentav bygga nytt? Då har vi kunskap och erfarenhet att hjälpa er.
Vi har hjälpt kunder med allt ifrån allmän rådgivning, till bygglov, dokumentation, projektledning, beräkningar av hållfasthet och stabilitet samt diverse utredningar m. fl. Så tveka inte att höra av er till oss! Vi lyssnar in era specifika behov och återkopplar med tydlig offert på vad vi kan hjälpa er med, kostnadsuppskattning och hur snart ni kan få hjälp.
Vi har erfarenhet att bedriva konsultation via distans med Teams, skype, TeamViewer m. fl., så tveka inte att kontakta oss även om avstånden tycks långa så ska vi nog kunna hitta en optimerad lösning som passar just ert behov..

Kontakt: Joakim Mårtensson
Adress: Byggoptimering by Jocke AB Södra Kansligatan 15, 802 52 Gävle
Tel: 070-464 36 91
E-post:
joakim.martensson@byggoptimering.se
Läs mer på Byggoptimering hemsida byggoptimering.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK