Alfred och Pia på Byggoptimering

Alfred och Pia på Byggoptimering

Byggoptimering utökar!

Vi på Byggoptimering utökar vår personalstyrka för att klara av den höga efterfrågan och bibehålla våran servicenivå. Vi välkomnar varmt Alfred och Pia som från och med månadsskiftet oktober / november officiellt kommer in till oss på Byggoptimering.

Alfred kommer in på heltidstjänst och har varit med oss under somrarna då han gått sin utbildning på Högskolan i Gävle, till Byggnadsingenjör.
Har han fått testa på arbetslivet som ingenjör, vilket han visat tydlig talang i, en naturbegåvning, extremt duktig på datorer och på att strukturera upp och effektivisera både arbetet och chefen. Ser fram emot det arbete vi nu påbörjat och alla de framtida projekten tillsammans.

Pia kliver in på en halvtidstjänst och ska hjälpa till med administrationen som börjar bli lite mycket för chefen att hantera. Hon kommer även hjälpa till med PR och balansera testosteronnivån på firman. Ser även här fram emot det framtida arbetet och behövliga avlastningen.

Om Byggoptimering
Vi är byggnadsingenjörer med passion för optimering.
Med mer än 10 års erfarenhet i byggbranschen, inte bara teoretiskt men även praktiskt så tror vi att vi är ett perfekt komplement till ert projekt, litet som stort. Behöver ni hjälp med ombyggnad och ändring eller rentav bygga nytt? Då har vi kunskap och erfarenhet att hjälpa er.
Vi har hjälpt kunder med allt ifrån allmän rådgivning, till bygglov, dokumentation, projektledning, beräkningar av hållfasthet och stabilitet samt diverse utredningar m. fl. Så tveka inte att höra av er till oss! Vi lyssnar in era specifika behov och återkopplar med tydlig offert på vad vi kan hjälpa er med, kostnadsuppskattning och hur snart ni kan få hjälp.
Vi har erfarenhet att bedriva konsultation via distans med Teams, skype, TeamViewer m. fl., så tveka inte att kontakta oss även om avstånden tycks långa så ska vi nog kunna hitta en optimerad lösning som passar just ert behov..

Kontakt: Joakim Mårtensson
Adress: Byggoptimering by Jocke AB Södra Kansligatan 15, 802 52 Gävle
Tel: 070-464 36 91
E-post: jocke@byggoptimering.se
Läs mer på Byggoptimering hemsida byggoptimering.se

Se alla nyheter »

Alfred på Byggoptimering

Alfred på Byggoptimering

Pia på Byggoptimering

Pia på Byggoptimering

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK